Perfect Balance

Meten is weten

Door middel van elektro- acupunctuur volgens Voll kortweg EAV- therapie, meet ik door waar verstoringen en disbalansen in het lichaam zitten zodat de oorzaak van de klachten kan worden gevonden. Met deze methode is het ook mogelijk om allergieƫn en intoleranties op te sporen en om te kijken of u bepaalde vitamines en mineralen tekort komt.

Ook kan EAV-therapie een perfecte ondersteuning zijn bij de behandeling van diverse ziekten en/of aandoeningen. Door middel van suppletie, voedingsadvies en natuurlijke geneeswijzen worden de klachten aangepakt.

Helaas is het onvermijdelijk dat wij belastende voedingssubstanties en milieu invloeden tot ons nemen. Vervolgens benadeelt stress, bewegingstekort en een eenzijdig voedingspatroon onze gezondheid aanzienlijk, waardoor het lichaam beperkt in staat is schadelijke stoffen op een natuurlijke wijze uit te scheiden.

Met het gebruik van het Body Detox voetenbad dat werkt op basis van elektrolyse kunt u ervoor zorgen dat uw lichaam zich weer ontdoet van deze schadelijke stoffen! Hierdoor zullen vele klachten verdwijnen en kunt u daadwerkelijk van uw huidproblemen verlost raken of het verouderingsproces vertragen.

Naast het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten en huidverbeterende behandelingen te ondergaan is het dus ook van belang waardoor ze veroorzaakt worden. Aan de hand hiervan kunnen we de symptomen daadwerkelijk bij de bron aanpakken.

Ik nodig u graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek waarin ik u graag adviseer over de beste aanpak, geheel afgestemd op uw wensen en behoeften!

Sharon van der Ende