PH Formula Resurfacing

Een innovatief concept op het gebied van huidverbetering en esthetiek

Door de vooruitgang in de medische wetenschap en het onderzoek naar cosmeceuticals zijn er geweldige resultaten geboekt in innovatieve behandelmogelijkheden van de huid. pHformula verbetert de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid zodat chirurgische ingrepen voorkomen kunnen worden.

PH Formula is de eerste farmaceutische / cosmetische productlijn, waarbij alle behandelingen en formules worden ondersteund door de wetenschap en de expertise die gebaseerd is op meer dan 30 jaar ervaring. Het innovatieve skin resurfacing systeem heeft actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong.

Deze unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De Pre- en Post PH Formula producten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de pHformula resurfacing (huidvernieuwing) behandelingen.

De huidspecialist heeft met pHformula de mogelijkheid om één van de meest geavanceerde en effectieve behandelingen met de bijbehorende producten aan te bieden binnen de hedendaagse wereld op het gebied van huidveroudering en huidverbetering.

Group_shot3_HR