Zijn jouw vetzuren in balans?

Alles start met voeding..

Vroeger was alles puur en onbewerkt, onze voeding zat nog vol vitamines, mineralen, vezels en gezonde vetten. Er was dus nog een goede balans tussen omega 3, 6 en 9.

Tegenwoordig is onze voeding bewerkt en bevat daardoor minder voedingswaarde, weinig vezels, veel suiker, lege calorieën en ongezonde vetten. Hierdoor ontstaat een disbalans tussen omega 3, 6 en 9.

Conclusie

We missen belangrijke voedingstoffen en raken uit balans waardoor we de volgende klachten kunnen krijgen:

  • verminderde hersenfunctie, orgaanfunctie en hartfunctie
  • de kwaliteit van ons haar neemt af
  • gewrichts – en spierpijn
  • onze huid verliest elasticiteit
  • artritis
  • astma
  • suikerziekte
  • hormoonschommelingen
  • verminderde afweer
  • huidklachten zoals eczeem, psoriasis en acne

Het goede nieuws is dat je binnen 4 tot 8 maanden weer terug in balans kunt komen! Zodat je weer een gezonde hersenfunctie, hartfunctie, orgaanfunctie kunt verkrijgen, een goede haarkwaliteit en een elastische huid 🙂

Omega 6 is een ontstekingsaanzetter die laaggradige ontstekingen veroorzaakt diep in ons lichaam.

Omega 3 is juist een ontstekingsremmer. Als deze twee in balans zijn kunnen ze keurig met elkaar samenwerken. Het lichaam gaat dan ook normaal functioneren. Dus alle zaken die in het rood stonden, komen nu weer terug in het groen.

Wanneer bevind je je in de gevarenzone?

Een verhouding van 3 (omega 6) staat tot 1 (omega 3) is het doel. Dan ben je in balans. Kort gezegd 3:1

Het kan zijn dat je een verhouding hebt van 7:1, 15:1, of zelfs 70:1.

Ook al gebruiken mensen omega 3 of vis – of algenolie, vaak kunnen ze toch in de gevarenzone blijven zitten.

Hoe kom je te weten wat je balans is?

Met een droge bloedtest wordt je balans geanalyseerd in een laboratorium. Wist je dat van de ruim 800.000 uitgevoerde testen 97% niet in balans was door de verkeerde verhoudingen!

Na deze test krijg je een persoonlijk rapport met de omega balans, je afweerwaarde – dus in hoeverre je immuunsysteem functioneert en wat de doorlaatbaarheid is van je celmembraan. Omega 6 maakt namelijk het celmembraan, het schilletje wat om onze cel zit hard. Daardoor verminderd de opname van mineralen, vitamines en vetten. Zo raken onze cellen ondervoed en worden we ziek. Als de vetzuren terug in balans komen wordt het celmembraan weer zacht en doorlaatbaar. Waardoor we alle voedingsstoffen weer op kunnen nemen en onze gezondheid terug kunnen krijgen!

Hoe kom je weer terug in balans?

Door speciaal ontwikkelde producten met een unieke samenstelling is 95% van de geteste mensen na 4 maanden weer terug in balans. Soms kan het tot 8 maanden duren als de balans ernstiger verstoord is.

Wil je ook een optimale gezondheid behalen en heb je interesse in een test?

Neem dan contact op via 06-20426949 of stuur een mail naar info@perfectskinandbalance.nl