Huidproblemen, de echte oplossing!

Heb je last van huidproblemen (acne, eczeem, rosacea enz.) en heb je voor je gevoel echt alles al geprobeerd?

Lees dan nu verder voor de oplossing!

Na jarenlange ervaring heb ik ontdekt dat er meerdere oorzaken kunnen zijn voor huidproblemen.

 • Bacteriën die de overhand hebben gekregen zoals de Staphylococcus Aureus, MRSA, Streptococcus, Corynebacterium of de Propioniumbacterium Acnes
 • Hormonale verstoringen
 • Histamine intolerantie
 • Een verstoorde darmflora
 • Voedingsallergieën
 • Tekorten aan vitamines en mineralen
 • Onjuiste huidverzorgingsproducten

Bij ieder persoon ligt het weer anders en bij Perfect Skin and Balance wordt er precies uitgetest wat er bij jou aan de hand is!

Hieronder kun je zien hoe 🙂

Door middel van EAV Therapie worden de specifieke bacteriën gemeten en kunnen deze geëlimineerd worden met homeopathische nosoden. Het voordeel is dat in tegenstelling tot een antibioticakuur alleen de slechte bacteriën worden aangepakt en de goede met rust gelaten worden. Wist je dat je nl. tijdens een kuur 1/3 van je darmflora vernietigd en de kans op een dysbiose alleen maar groter wordt? Vandaar die vervelende schimmelinfecties die vaak optreden na een antibioticakuur! De verhoudingen tussen de goede en slechte bacteriën wordt verstoord, waardoor je dus ook een grote kans hebt dat die nare Staphylococcus die jou een slechte huid bezorgt net zo hard weer toeslaat. Daarnaast zijn veel bacteriën resistent geworden voor antibiotica en schiet je er dus niets mee op.

Hormonale verstoringen

Met orgaanpreparaten wordt er gemeten welke hormoonklieren uit balans zijn en kunnen deze weer herstelt worden. Ook voeding speelt hierbij een essentiële rol. Vooral geraffineerde suiker, zuivel en gluten staan erom bekend onze hormonen te verstoren!

Histamine intolerantie

Histamine intolerantie wordt een steeds groter probleem. Het kan door verschillende redenen veroorzaakt worden:

 • Ontstekingen in de darmen door bacteriën, schimmels of parasieten die een teveel aan histamine produceren. Ook de Helicobacter Pylori bacterie in de maag is een veelvoorkomende boosdoener.
 • Een verstoorde leverwerking waardoor de histamine niet voldoende afgebroken wordt
 • Langdurig gebruik van medicatie
 • Te hoge inname van histaminerijke voedingsmiddelen
 • Tekort aan DAO enzymen en of mineralen

Check ook de blog over histamine intolerantie als je hier meer over wilt weten.

Verstoorde darmflora of van het microbioom

Ze zeggen niet voor niets alle ellende begint in de darmen! Want het is nog waar ook..

Wist je dat we gemiddeld 3 kilo aan bacteriën bij ons dragen die een essentiële rol spelen voor onze gezondheid? Als daar een verstoring optreedt is de ellende niet te overzien. En dit kan dus ook een belangrijke veroorzaker zijn van je huidprobleem. Het goede nieuws is dat er zoiets bestaat als Darmtherapie en je hiervoor aan het juiste adres bent! Middels een ontlastingsonderzoek via het laboratorium wordt er precies gekeken hoe het er met jouw darmgezondheid aan toe gaat 🙂 En we daarna dus ook weten wat we eraan kunnen doen om deze weer in topconditie te krijgen. Als kers op de taart ga je je daardoor ook nog eens een stuk gelukkiger en energieker voelen! Onze darmen staan namelijk in directe verbinding met onze hersenen.

Voeding allergieën en of toleranties

Helaas kunnen deze ook optreden, maar we kunnen wel snel achterhalen welke voedingsmiddelen je beter voorlopig kunt schrappen van je boodschappenlijstje. Vaak is het van tijdelijke duur totdat het lichaam weer in balans is. Al kan het kan in sommige gevallen ook blijvend zijn.

Tekort aan vitamines, mineralen en aminozuren

Dit is de laatste indirecte veroorzaker van je huidprobleem. Omdat we voldoende van deze bouwstoffen nodig hebben voor een optimaal en gezond werkend immuunsysteem. Zie je immuunsysteem als een verdedigingslinie die je lichaam helpt te beschermen tegen vreemde indringers, zoals schadelijke bacteriën. Ook kunnen we daarnaast met homeopathie je immuunsysteem versterken.

Hoe ziet een therapieplan eruit, wat zijn de kosten en hoeveel tijd neemt dit in beslag?

Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek waarbij we het klachtenpatroon doornemen en een meting met EAV Therapie. Dit zal in totaal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Aan de hand van de klachten zal bepaald worden of er ook een ontlastingsonderzoek nodig is.

Na deze sessie krijg je homeopathische middelen mee welke je de komende 1-3 weken gaat gebruiken. Dit is afhankelijk van de aanwezige bacteriën. Als deze acuut aanwezig zijn moet er na een 1 week weer een hertest plaatsvinden. Als dit niet het geval is na 3 weken.

Ook krijg je een lijst mee met vitamines, mineralen en aminozuren die het lichaam tekort komt en een overzicht van eventuele voeding die je tijdelijk dient te schrappen.

De kosten voor een eerste consult bedragen €135,- inclusief homeopathische druppels.

De kosten voor een vervolg consult bedragen €75,- per uur en afhankelijk van de klachten zullen er 3 tot 6 sessies nodig zijn voor een optimaal en blijvend resultaat.

Belangrijk hierbij is dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en een gezonde lifestyle!

De kosten van een basis darmscreening ontlastingsonderzoek via het laboratorium bedragen €225,-

Afbeeldingsresultaat voor face mapping